Feel like a Kid with Sofa Killer Onesie

Enodelna pižama na novo definirana

Bilo je zgodnjih 2k, otroški bodi je bil predstavljen kot modni trend za odrasle. Onesies je bila registrirana blagovna znamka, ki je ustvarila različne oblike za dojenčke. V poznih 2000-ih in zgodnjih 2010-ih so ljudje po Združenem kraljestvu in Avstraliji začeli nositi Kombinezon za odrasle in oblačila so postala priljubljena. Oblačila so se večinoma uporabljala kot oblačila za bivanje ali spanje. Vendar pa je bilo v kasnejših dneh to predstavljeno kot elegantna ulična oblačila in postala priljubljena, kar so pozneje poimenovali ulična moda v poznih 2000-ih in 2010-ih.

Potovanje je postalo priljubljeno

Leta 2011 je Onesie prinesel preobrazbo iz novosti. Onesie se je spremenila v norost za oblačili po vsem svetu. Ryan Gosling je imel ključno vlogo pri tej revoluciji. Oddaja Ellen DeGeneres je naredila Onesies priljubljene tako, da je občinstvu ponudila kot kompliment v mesecu januarju leta 2011. Gosling se je izkazal za priljubljenega in pozneje ga je nominiral za zlati globus. Nastopil je tudi v treh mainstream videospotih. Priljubljenost Goslinga je uvedla tudi Onesie za odrasle kot ena od modnih norij med mladimi.

Predstavljeno Priljubljeno v Googlu.

Jumpinjammerz je bilo eno od podjetij, ki jih je ustanovil slavni podjetnik in glasbenik Steve Pandi. Podjetje je bilo znano po živahnem dizajnu v proizvodnji Onesie za odrasle. Leta 2011 je bilo v ZDA ugotovljeno, da je JumpinJammerz prvi iskalni element v Googlu.

Širitev modne norosti

Ljudje so začeli spoznavati Onesie. Novi modni trend je postopoma postal znan s svojim nastopom v različnih priznanih filmih in nadaljevankah po državah sveta.

Izvajalec Hip Hop Recording Macklemore je uporabil moški Onesie kot njegovo oblačilo za njegovo priljubljeno pesem "Thrift Shop". Z uspehom video albuma je The Onesie prislužil tudi srca ljudi. To je postalo priljubljeno in je bilo vključeno v sodobno modo.

Ženska Onesie je postala priljubljena

Ne samo moški, tudi ženske so sprejele ta trend in postale udeleženke te nove modne norosti. The Ženska Onesie postala priljubljena za dekliški večer ali kakršne koli priložnostne zabave. Ugotovljeno je bilo, da je oblačilo primerno za leni izhod.

 

Počutite se kot otrok s majico

Morda se včasih poskušamo vrniti v otroštvo. The Onesie za odrasle pomagalo bi se vrniti v stare čase. Čudovite teme in dizajn so ustvarili merilo v modnem trendu.

Zdaj nekaj dni, Moška Onesie in ženska Onesie je bila sprejeta v množici in predstavila udobno nošenje z različnimi vrstami, ki je zdaj na voljo na različnih platformah za e-trgovino, kot je sofakiller.com