POGOJI NAKUPOVANJA IN VRAČILA SOFA KILLER

POVRATKI IN IZMENJAVE


V Cottonworldu stojimo za kakovostjo naših izdelkov in izdelek bomo zamenjali, če z njim ne boste zadovoljni. Prosimo, preberite spodaj naše pravilnike o vračilu in menjavi, preden vrnete kateri koli izdelek. 

 

VRAČILO BLAGA

Naše pošiljke so skrbno pregledane, preden zapustijo naše skladišče, če pa niste zadovoljni z nakupom, sledite spodnjim navodilom:

Vračila, če obstajajo, je treba opraviti v 30 dneh po prejemu blaga.

V primeru vračila morajo kupci plačati stroške pošiljanja za vračilo blaga na ustrezen povratni naslov, naveden na obrazcu za vračilo in vrečki.

Predmete je treba vrniti v originalnem stanju z nedotaknjenimi cenami.

Cottonworld bo povrnil stroške blaga na kreditno ali debetno kartico, uporabljeno za spletno nakupovanje.  

Vaše vračilo bo obdelano šele, ko bomo blago prejeli na našem koncu in pregledali njegovo kakovost. Prosimo, počakajte 2-3 tedne za obdelavo.

POSTOPEK VRNITVE

Skrbimo za vaše zadovoljstvo! 

Zahtevo za vračilo lahko registrirate na sales@sofakiller.com.

Prosimo, poskrbite, da so vaše ime, številka naročila in povratna številka navedeni na obrazcu za vračilo in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
 

MENJAVNA POLITIKA

Naše pošiljke so skrbno pregledane, preden zapustijo naše skladišče, če pa niste zadovoljni z nakupom, sledite spodnjim navodilom:

Če želite zahtevati zamenjavo, nam pišite na sales@sofakiller.com

Izdelke, ki jih želite zamenjati, je treba poslati na spodnji naslov v 30 dneh po prejemu blaga.

Poleg artiklov, ki jih želite vrniti, boste morali v vrečko za vračilo priložiti tudi obrazec za vračilo. 

SofaKiller.com bo izdelke zamenjal brezplačno ali vrnil celotno kupnino, če smo vam poslali napačen artikel (barva ali velikost). 

Stroški pošiljanja za zamenjavo ne bodo zaračunani stranki. V primeru zamenjave boste morali oddati novo naročilo za nov artikel in slediti politiki vračila.

Samo v smislu menjave nam boste morali vrniti prvotno kupljena oblačila. Vaša menjava bo obdelana šele, ko bomo blago prejeli na našem koncu in pregledali njegovo kakovost. Prosimo, počakajte 2-3 tedne za obdelavo. Vaše naročilo bo odpremljeno, ko je preverjanje kakovosti končano.

Stranke so dolžne plačati stroške pošiljanja za vračilo blaga na ustrezen povratni naslov, naveden na obrazcu za vračilo in torbi.