The Loungewear turns classy for Casual Party

Udobna kapuca s kapuco in Soft Joggers so izdelani iz mehkega materiala, kot je bombaž. Ta salonska oblačila so obdelana tako, da izgledajo ženska Onesie. Zaradi prijetnega in udobnega kostuma boste v njem ostali ves dan. Material, uporabljen za izdelavo tega Onesie bi se izkazalo za drugo najboljšo stvar za kožo telesa.

Ta Ženska Onesie Podobna oblačila za salonarje ponujajo par, s katerim se boste sprostili med vikendi ali ko ste spet doma, da se sprostite od natrpanega urnika

Sofa Killer črne ženske salonarje iz velurja z vijolično manšeto

Črna je vedno najljubša barva vsakega posameznika. Črni salonarji z ljubkimi vijoličnimi manšetami so popolni in si jih želi vsaka ženska. To je čas, da dosežete naslednjo raven s slavnimi salonskimi oblačili Sofa Killer. Kombinacija 80 % bombaža in 20 % elastana s poliestrom bi ženskam pomagala, da se počutijo zelo udobno.

Globoki žepi z zadrgami na spodnjem delu bivalnih oblačil bi pomagali obdržati pomembne stvari. Zgornji del salonarja je imel ogromen žep, ki je pomagal prenašati ključne predmete. Cena salonarja je 99 evrov in je izdelana v Litvi.

Sofa Killer smaragdno zelene ženske salonarje iz velurja z rdečimi manšetami

Smaragdno zelena Loungewear s čudovitimi rdečimi manšetami, proizvedenimi v Litvi, bi se počutili pustolovski. Kombinacija z različnimi kompleti bi vsakogar pritegnila, da bi si ta salonarja privoščila po dostopni ceni 99 evrov. Globoki žepi z zadrgami na spodnjem delu kompleta bodo pomagali obdržati pomembne stvari in preprečiti, da bi se izgubili med hlajenjem.

Tkanine, ki jih uporabljajo ženske Onesie Sofa Killer

95 % bombaž, 5 % elastan in poliester s primerno pletenino je tkanina, ki se uporablja za izdelavo teh čudovitih popolnih ženska Onesie. Obleka iz gladkega bombaža, ki je mehka in udobna v notranjosti, bi koži olajšala dihanje. Zunanji dotik oblačila je tudi zelo mehak, kar bo telesu pomagalo, da ostane ves čas udobje in prijetno.

Razmišljam o velikosti po naročilu

Med oddajo naročila prek spleta se to izkaže za skrivnost pri izbiri popolne velikosti. Obstaja zelo preprost korak, da dobite popolno velikost ženska Onesie. Ravnilo zahteva merjenje dolžine rokavov, višine od ramen, višine glave, razpona ramen in širine bokov. Vse meritve naj bodo v centimetrih. Na spletnem mestu je omenjena merilna tabela, da preverite najbolj primerne ženska Onesie.

29. september 2018 — Tadas Zukauskas