Ohlapen, priložnostni kombinezon, ki so ga odrasli nosili leta 2000, na splošno je znan tudi kot Onesie. Onesies je bila registrirana blagovna znamka, ki je uvedla določene različice oblačil za dojenčke. V prejšnjih časih so ta kombinezon nosili dojenčki, vendar so tako moški kot ženske sprejeli to revolucijo. Trend je postal zelo priljubljen v Veliki Britaniji in Avstraliji. Trend je postal priljubljen in je bil predstavljen kot elegantna ulična oblačila.

Ulična moda v Združenih državah

V začetku leta 2001 so ta oblačila postala priljubljena zaradi različnih dobro znanih kanalov, kot sta Mad TV in CSI: Las Vegas.

Steve Pandi, slavni glasbenik in podjetnik, je predstavil Kombinezon za odrasle in prinesel ta koncept in postal popularen s svojimi rock skupinami. Rock skupine so med svojim nastopom nosile to obleko. Slavni glasbenik ga je populariziral in postal prvi prodajalec, ki je bil edini dobavitelj odrasle Onesies. Začel je podjetje Jumpin Jammerz, ki je bilo eno najhitreje rastočih podjetij za odrasle Onesie. Onesie je postal bolj priljubljen in slaven s televizijsko oddajo "Pijama Show", ki jo je leta 2000 produciral Oxygen.

Oscar je naredil Onesie priljubljeno

Podelitev oskarjev 2007, ki je bila znana tudi kot Oskarji in nagrade Emmy, je predstavila Onesie, ki je bila predstavljena kot darilo za slavne osebnosti. JumpinJammerz, podjetje Steva Pandija, je bilo dobavitelj tega oblačila za to slavno priložnost.

Onesie – najljubši hip-hop

Znani hip-hop umetnik Macklemore je včasih nosil moški Onesie v svojem znamenitem posnetku "Thrift Shop". Video je postal znan in se je razširil po večjih državah in mestih sveta. Dne 29th avgusta 2012 Macklemore je za svoje video snemanje nosil majico Jumpinjammerz “Batman”. Video je bil slavna rap senzacija in je bil dobitnik nagrad Grammy za najboljšo rap izvedbo in najboljšo rap pesem.

Ostanite elegantni z Onesie

O Moška Onesie postal slaven in priljubljen. Topla in elegantna oblačila so postala nov trend. Oblikovani so bili različni slogi, kar je množica sprejela.

O ženska Onesie postal priljubljen tudi med ženskami. Pižama s nogami iz latte flisa je postala priljubljena in je bila kot nalašč za dekliške večere. Na voljo so bili različni modeli, kot so bivoljo karirana majica za odrasle, kapuca s kapuco s šerpo, pižama One Piece in drugi.

O moški Onesie in ženska Onesie postala priljubljena in pripravila različne modele. Te Onesie je omogočila različna platforma za e-trgovino.

 

 

 

09. oktober 2018 — Tadas Zukauskas