Vsi mislijo, da postanejo super srčkani in se počutijo udobno. Na splošno mislimo, da vas Onesie pokrije. Vendar je www.sofakiller.com uvedel nov trend v Onesie. V tem sodobnem svetu ženske radi pokažejo svoje lepe noge in dajejo prednost kratkim stilom. Sofa Killer je predstavil ta novi trend Onesie s sprejetjem sodobnega sloga in naredil Onesie popoln.

O Kratke poletne ženske Onesie

Ta Onesie je zelo podobna dolgi poletni Onesie. Najbolj prijeten Velvet bi bil ženska Onesie bolj udobno. Kostum z dežnimi škornji bi damo naredil lepšo.

Kratek stil z barvnimi različicami

Kostum ubijalca kavča je uvedel ta nov trend kratkega sloga. Barvna različica je dodatna prednost in bo pomagala ostati sproščena na eleganten način.

Kratka poletna velurska majica Sofa Killer Red wine

Kombinacija rdečega vina in rdečega čilija izgleda zelo lepo in privlačno. Mehek, lahek in udoben kratek žamet ženska Onesie je popolna oblačila za lene vroče poletne dni. To je popolna obleka, če se nameravate s prijatelji odpraviti na dolgo kolesarjenje. Zdi se, da je poletna kolekcija popolna obleka, ko razmišljate o odhodu na vikend počitnice.

Kombinacija 80 % bombaža in 20 % elastana s poliestrom bi jih naredila ženske kombinezone kot nalašč za udobno nošenje in ohlajanje v vročih poletnih dneh. Stroški teh lepih ženske kombinezone je 59 eur.

Sofa Killer rdeča vinska poletna velur Onesie

Mehka, lahka, udobna majica s kombinacijo rdečega vina in rdečega čilija bi bila popolna kot kostum za len vroč poletni dan. Uvedeni trend je izdelan v Litvi. Kombinacija 80 % bombaža in 20 % elastana s poliestrom naredi Onesie popolno in najbolj primerno za udobje. Cena tega kostuma je 59 evrov, kar je zelo poceni in dostopno za vsakogar, ki si ga lahko izbere, da si omaro zloži v najljubši barvni kostum.

Sofa Killer poletna kratka velurska majica v barvi jajčevcev

Barvna kombinacija jajčevca in sončno rumene barve bi lene poletne dni naredila kot nalašč za njegov lahek, mehak in udoben kostum. Kombinacija 80 % bombaža in 20 % elastana s poliestrom po dostopni ceni 59 eur bi ženskam, ki bi nosila ta kostum, vrnila vrhunsko udobje.

 

 

 

 

28. oktober 2018 — Tadas Zukauskas