family onesie

Med 2k je svet videl nov trend v modi, ki je napredoval kombinezon za odrasle, ponovno predstavil pleteni bombaž, kot se uporablja v puloverjih. Ta obleka je predstavljena kot Onesie. Te Onesie so postale zelo priljubljene v Združenem kraljestvu in Avstraliji v poznih letih 2000 in 2010. Te so bile znane tudi kot ulična moda.

Onesie Sofa Killer je bil dobro znan po otroškem bodiju, ki je bil zaščitni znak za oblačila za dojenčke.

Predstavljamo vam majico za odrasle

Znani podjetnik in glasbenik Steve Pandi je sprva ustanovil koncept in predstavil ta izdelek. Njegova glasbena skupina je to oblačilo nosila med svojimi nastopi in je v uvodu takratnih Onesie za odrasle

 Leta 2012 je hip hop snemalec Macklemore nosil to oblačilo za snemanje priljubljene pesmi "Thrift Shop". Pesem je bila tako priljubljena, da je bilo v Združenih državah prodanih 7 milijonov albumov in si je prislužila veliko slave v drugih državah, kot so Združeno kraljestvo, Kanada, Francija, Danska, Nizozemska, Avstralija in druga večja mesta in države po vsem svetu. Dne 29th avgusta 2012 je Macklemore uporabil Junpinjammerz “Batman” Onesie za izdajo glasbenega videa. Ti so prinesli tudi revolucijo v trendu in jih je javnost sprejela, da sledijo revoluciji.

An Onesie za odrasle je na voljo za oba spola v možnostih s stopali in brez nog. Super mehko oblačilo je s svojim udobnim nošenjem maksimalno omogočilo leno poležavanje.

Ostanite udobni z ženskimi majicami

Če ženske iščejo popolno udobje in razmišljajo o razkošnem popolnem dekliškem večeru, potem je ženska kofejka Killer Onesie na voljo, da se oblečete in odpravite na pot. Za ženske so na voljo udobne pižame, da ostanejo zabavne in podpirajo elegantne teme. Med vsemi je priljubljenost prislužila klasična enojna majica z roza nogami in velja za priljubljeno ženska Onesie.

Oživite razkošje in udobje z moškim Onesie

Če imate radi Vojne zvezd, Star Trek, DC in Marvel Comics, risanke, potem lahko izberete te modele tudi v svoji majici. Moške Onesie so vtisnile te modele, da bodo vaš um razveselili in ostali udobni. The moški Onesie Imel je veliko tem in priljubljenih vzorcev, ki bi pritegnili veliko ljudi k nošenju. Ulična oblačila so imela tudi različne sloge s kapucami, da bi bili bolj elegantni. S temi majicami Sofa Killer Onesie bi ostali topli in se počutili elegantno.

21. februar 2018 — Tadas Zukauskas